Izvor:
20.06.2016 u 21:05
0

NEZAOBILAZNI TRENDOVI: Ove stvari će biti u modi ovog leta, spremite se (FOTO)

Modne blogerke uvek su na tragu najvećih modnih trendova koji će vladati predstojećom sezonom. Stoga, ukoliko želite da budete obavešteni o tome šta će se nositi na ulicama ovog leta, dovoljno je da bacite pogled na Instagram profile trendi devojaka i njihove odevne kombinacije.

U moru odevnih komada koji će biti popularni ovog leta, izdvojili smo njih 7 za koje smatramo da će ove letnje sezone biti vrlo rado viđen gost na Instagram profilima modnih blogerki, urednica, stilistkinja i drugih modnih insajderiki.

Haljine i topovi bez ramena

Haljine i topovi s otvorenim ramenima ove sezone jedan su od najvećih modnih hitova. Istovremeno izgledaju jako romantično i ženstveno, senzualno otkrivajući leđa, vrat i ramena što izgleda veoma lepo gotovo na svakoj devojci.

Elegantni kombinezoni

Prugasti dezen uvek je popularan, ali ove sezone nekako je posebno izdominirao modnim kombinacijama trendi cura. Ovog leta, doduše, prugice nisu nimalo suptilne već vladaju svim odevnim komadima te se kombinuju s drugim prugastim komadima ili nekim drugim dezenima.

Pomponi na cipelama i torbama

Razigrani, veseli i šareni, pomponi su se ovog leta našli na modnim dodacima poput sandala i torbica, a trendseterke su ih iznenađujuće lako usvojile, iako se na početku trend činio poprilično spornim.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Instagram/songofstyle,ohhcouture,sincerelyjules,glassesdotcom,aquazzura

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter