Izvor:
15.03.2017 u 22:37
0

DA LI BISTE OVO PROBALE? Ženama predstavljena farba koja menja boju u zavisnosti od vremenskih prilika! (video)

Prvi put na svetu možete da vidite farbu koja kosi menja boju u zavisnosti od uslova u atmosferi ali i u raspoloženju žene!

Moderna veštica hemije i mode, tako zovu Lorin Bouker, ženu koja u Londonu upravo predstavila dosad neviđenu farbu za kosu.

Novi trend promene boje kose koji je zavladao Internetom još prošle godine najzad je dobio i svoje realno lice – pravu farbu koja može za nekoliko sekundi da vam promeni izgled!

Ovo je realan video! Nema montaže, već samo ubrzanja, a prikazuje najnoviju boju pod nazivom "Vatra" koju je na Sajmu mode u Londonu u februaru 2017. godine prikazala Lorin Bouker.

Već duže vreme, ona eksperimentiše sa farbom za kosu koja će menjati boju u skladu sa temperaturom, vlagom u atmosferi pa čak i našim raspoloženjem, koje se ogleda u toploti tela i boji kože lica.

Najzad je uspela i da to ostvari s tim što se testovi nastavljaju, ali do komercijalne proizvodnje nije ostalo mnogo, tvrdi Lorin.

Kako izgleda neverovatna promena na ženskoj kosi, uverite se i sami!

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Twitter/RepubSalonCLE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter