Izvor:
22.02.2017 u 18:09
0

Brza rešenja kako da stilizujete prljavu kosu!

Danas svi žive ubrzanim tempom i ponekad se desi da u svom vašem haosu ponestane vremena za pranje kose, ali postoji rešenje čak i za takve situacije. Uz nekoliko saveta kosa može da izgleda senzacionalno i kada preskočimo pranje.

Pletenice

Ne postoji bolji način na koji možete zamaskirati prljavu kosu od pletenice, a najbolje je što postoji tako mnogo varijanti za pravljenje ovakve frizure.

I jednostavna pletenica na stranu izgleda zanimljivo i atraktivno. Neka bude strogo ispletena ili je razbarušite za messy look. Ovakve frizure su jednostavne za pravljenje, a vrlo atraktivna i osim toga svi će misliti da ste se baš potrudili i uložili puno trud i vremena.

Punđa na vrhu glave

Punđa je savršeno rešenje kada vam je kosa u potpunom haosu. Idealna punđa se pravi tako lako, a deluje potpuno elegantno. Napravite konjski rep tamo gde želite da se punđa nalazi, podelite ga na dva dela, a onda jedan deo omotajte oko gumice. Tto isto uradite i sa drugim delom kose, samo ovoga puta u suprotnom smeru. Ne može biti jednostavnije, zar ne?

Prekrijte masnu kosu šminkom ili aksesoarom

Ako ste u velikoj žurbi i ne možete da izdvojite vreme za neku od frizura, rešenje su kape, šeširi ili trake za kosu. Sa nekim od ovih aksesoara delovaćete veoma šik i niko neće primetiti da vam kosa nije u najboljem izdanju.

Ne podcenjuj moć suvog šampona

Ubedljivo najlakši i najbrži trik za prlajvu kosu je šampon za suvo pranje. Osim što će osvežiti kosu u isto vreme dodaće joj volumen i teksturu.

cosmopolitan.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter