Izvor:
30.11.2019 u 20:21
0

PRIRODNI MAKE UP LOOK ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA: Sa samo jednim proizvodom do savršenog izgleda!

Uigrana make up rutina je sve, ali nedostatak vremena nerekto nas dovodi u situaciju da samo nanesemo puder i maskaru i izjurimo iz kuće, jer za razmišljanje o sledećem koraku nije više bilo vremena. Upravo zbog ovog tehničkog problema, multitasking je postao omiljeni beauty trend u beauty svetu. Zato sve više proizvoda ima univerzalnu funkciju i možda vam zvuči neverovatno, ali potpuno je izvodljivo napraviti gotovo ceo make up look sa samo jednim proizvodom, naravno, ako pre toga na lice nanesete pomenutu podlogu u vidu pudera i maskare koji su svakodnevni must have.

Kada su make up proizvodi sa višestrukom namenom u pitanju, obično je reč o proizvodima u stiku, koji imaju neverovatno široku primenu, a veoma malo su zastupljeni u našim kozmetičkim torbicama. Kako su jednostavni, prirodni lookovi sve što se ove zime traži, pravo je vreme da sebi kupite nekoliko višenamenskih proizvoda i stvorite make up rutinu gotovu za svega nekoliko minuta, jer sve što treba da uradite je da izrazite svoju lepotu na potpuno prirodan način.

Jedan od najpraktičnijih make up proizvoda je rumenilo u stiku, koje će napraviti mnogo mesta u vašem neseseru jer je dovoljno za kreiranje gotovo celog make up look-a. Odaberite kremasto rumenilo u nežnoj ružičastoj boji, koje odgovara gotovo svakom tonu kože. nanesite ga na svoje jagodice i lagano ga izblendajte četkicom. Dobićete potpuno prirodnu rumen obraza, koja vašem licu daje svežinu, a zbog lagane, kremaste strukture proizvoda jednostavno se stapa sa prirodnom bojom naše kože. Isti proizvod možete naneti i na ceo kapak u laganom sloju, kako biste postigli soft monohromatski look, koji je takođe apsolutni hit ove sezone. Završni korak definitivno su vaše usne, koje će izgledati kao da ste na njih naneli balzam, prirodno, meko i senzualno.

Sličan efekat možete postići i sa highlighterom u stiku, jer će i taj proizvod moći da posluži ne samo u svojoj svrsi, već kao senka preko celog kapka, ili highlight senka koju nanosite ispod obrva.

Kremasti proizvodi idealan su odabir ne samo za kreiranje celog make up look-a već odgovaraju gotovo svakom tipu kože i pravi su odabir za make up rutinu nakon tridesete, jer se ne uvlače u pore, već licu daju svežinu i prirodan sjaj, pa samim tim delujete mlađe.

Ono što je bitno kada je o kremastim proizvodima reč je da se za početak nanose u tankom sloju, kako biste naučili da ih što preciznije nanosite i što bolje blendate, kako bi se potpuno prirodno stopili uz vaš ten. A kada jednom savladate tehniku nanošenja, oni će definitivno postati sigurna karta na koju ćete igrati kada za šminkanje imate nešto više od 5 minuta, jer garantuju jednostavan i brz make up look, a ujedno svež i potpuno prirodan beauty efekat na vašem licu.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter