Izvor:
28.10.2019 u 02:33
0

OVAKO ĆE VAM NOGE IZGLEDATI LEPO: Uz OVE čizme izgledaćete PRIVLAČNIJE!

Vitke noge su san mnogih žena. Umesto da se iscrpljujete treninzima, pametno birajte i vizuelno ćete dobiti mršaviji izgled.

Činjenica je da postoji nekoliko trikova pri odabiru čizama koju mogu da pomognu da noge izgledaju mršavije. Boja, visina potpetice pa čak i materijal imaju ulogu u tome.

Pronašli smo nekoliko trikova pomoću koji ćeš postići fenomenalan efekat.

Boja

Svetli i upadljivi modeli će odvratiti pažnju sa problematičnih delova. Ukoliko se odlučite za crnu boju, bilo bi dobro ih nosite u kombinaciji sa farmerkama iste nijanse. Tako će noge izgledati vitkije i duže.

Materijal

Ukoliko volite modele iznad kolena, birajte one od mat materijala ili prevrnute kože. Lakovani i sjajni materijali će imati kontra efekat.

Visina pete

Što je viša potpetica, noge će izgledati tanje. Međutim, ne treba ni pretjerivati. Visina od 5 santimetra će dovoljno izdužiti nogu, učiniti je vizuelno vitkijom, a i dalje ćete se osećati udobno.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter