Izvor:
23.10.2019 u 20:01
0

ZA SAVRŠEN IZGLED: Ovo su TRI KOZMETIČKA PROIZVODA uz koja nećete proći neprimećeno! (FOTO)

Kada je reč o make up trendovima, svako je godišnje doba nova priča čija poglavlja s uzbuđenjem otkrivamo.

Pred nama su nove ideje koje će osvežiti zgled. Ova godina, za razliku od prethodne, prošla je s dobro poznatom parolom "manje je više", pa se da naslutiti kako će make up lookovi ove jeseni proći u istom tonu.

Mi smo za vas zato izabrali tri beauty proizvoda sa kojima ove jeseni nećete proći neprimećeno.

1. Sjaj za usne

U tinejdžerskim danima bio nam je to prvi make up dodatak, a ove jeseni vraća se na velika vrata. Povratku ovo beauty proizvoda najviše će se obradovati žene koje neguju prirodan i svež izgled, ali i sve one koje žele da napravr pauzu od mat ruževa. Prednost ovog kozmetičkog proizvoda jeste taj što pristaje svima, nezavisno od boje kose ili nijanse tena.

Prilikom nanošenja sjaja možete da koristite četkicu za usne umesto aplikatora, a kako bi ono izgledalo još bolje, možeš ga kombinovati sa olovkom za usne. Ako želite da vam se sjaj što duže zadrži na usnama, pre nanošenja napravite piling sa šećerom i hidrirajte usne svojim omiljenim balzamom.

2. Mat rumenilo

Iako će ove jeseni sjajevi zaseniti mat ruževe, kada je reč o rumenilima, stvari se neće promeniti – mat će i dalje biti IN! Ovim proizvodom možete istaći konture lica i uvek izgledati dobro, ako znate naravno kako ga pravilno naneti. Savetujemo da prilikom nanošenja mat rumenila koristite kvalitetanu ćetkicu kojom ćete dobro izblendirati proizvod.

Pre no što ga nanesete, oduvajte višak rumenila sa četkice, povucite dva do tri poteza na području ispod jagodica i voila! Takođe, prilikom odabira nijanse obratite pažnju na nijansu tena: Svetlijem odgovaraju ružičaste, narandžaste i boje breskve, dok su za tamniji ten idealni rozi i crvenkasti tonovi.

3. Senke za oči u toplim jesenjm bojama

Dok smo ovog leta nosili laganiji make up, ali i manje šminke generalno, konačno je došlo vreme kada se možete poigrati sa senkama. Narandžasta, boja čokolade i zlatna biće kraljice svakog dnevnog looka, ali i onog za izlazak. Svetlijim očima više će stajati narandžaste i ljubičaste nijanse, dok će smeđookim devojkama odgovarati zlatna i boja čokolade.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter