Izvor:
17.10.2019 u 09:59
0

MUST HAVE: Odevne kombinacija koje su uvek nepogrešiv izbor!

Iako je većini leto omiljeno godišnje doba, moramo priznati da volimo jesen zbog svih modnih kombinacija koje možemo osmisliti i nositi svakodnevno, a koje uključuju udobne džempere i predimenzionirane dukserice, rolke, farmerke, pantalone, šik kape i šalove koji osvežavaju celokupnu odevnu kombinaciju.

Međutim, ponekad se u svim trendovima i omiljenim odevnim komadima možemo izgubiti. Šta da spojimo i iskombinujemo, kako da nosimo određeni model džempera, kako da akcentujemo i u koje odevne komade da investiramo… Odgovori na ova pitanja vas očekuju u nastavku, gde ćete pronaći sjajne trendove koje bi trebalo da isprobate ove sezone i iskoristite za kreiranje sjajnih stajlinga.

Duboke „zgužvane“ čizme

One su idealni model obuće za jesenje, ali i zimske dane, koji možete nositi uz apsolutno sve: od farmerki do haljina.

Kardigani

Zaboravite na nekadašnje stereotipe koji se vezuju za ovaj odevni komad, danas su kardigani jedni od „glavnih“ komada koji svaka moderna dama ima u svom stajlingu. Oni su sjajna alternativa klasičnim bluzama, a uz njim možete nositi i omiljenu tanku majicu ili – ništa.

Statement nakit

Aksesoari su jedan od najbitnijih akcenata svačijeg stajlinga, a ova jesen nikako nije izuzetak. Lančići preko rolke, predimenzionirane naočare, šnale u kosi i upadljive viseće minđuše su odlična kolekcija uz pomoć koje ćete izgledati nestvarno dobro i samouvereno.

Satenske – slip suknje

Maksi suknje su već preuzele glavne trendove, a ove jeseni dobijaju elegantno unapređenje u vidu svile. Umesto klasičnih suknji, ove sezone nosite slip modele i kombinujte ih sa glomaznim toplim džemperima, kardiganima ili bluzama u istom stilu. Nećete se pokajati!

Aksesoari sa motivom krokodilske/zmijske kože

Danas je održivost i te kako popularna, pa gledajte da investirate u aksesoare od veštačke kože. Sa zmijskim ili krokodilskim motivom, ovakav detalj će podići celokupan look na viši nivo.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Instagram/Style/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter