Izvor:
03.10.2019 u 16:06
0

JESENJI TREND: Ovaj kroj SUKNJE ćete obožavati! (FOTO)

Oni komadi koje kupimo i nosimo bezbroj puta, u raznim prilikama i kombinacijama su najbolja investicija. Upravo takav komad je suknja A kroja do kolena. Nema sumnje da će postati prava jesenja uniforma iz koje nećemo izlaziti.m

Ova lepršava kreacija je apsolutni jesenji hit. Vrlo lako se kombinuje, a dobro stoji svakoj građi. Naglašava obline, a u isto vreme sakriva višak kilograma na problematičnim mestima.

Odlično se uklapa uz džempere ili rolke. Kada je obuća u pitanju, možete je nositi i sa ravnim čizmama, ali i onima sa potpeticom. Savršeno izgleda i u kombinaciji sa patikama.

Već sad na ulicama se mogu videti dame u autfitima u kojima glavnu ulogu igra upravo ovakva suknja.

Donosimo vam nekoliko predloga kako možete da nosite ovaj komad ove sezone.

stil-kurir.rs
Foto: instagram/printscreen/love4fashionsk/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter