Izvor:
02.10.2019 u 09:09
0

HUMANA DEVOJKA SA STILOM: Kristina Jelić – finalistinja izbora za Miss Srbije 2019!

Atraktivna Kristina Jelić finalistkinja je izbora za Miss Srbije 2019.

Naime, ona je na izboru za Miss Rasinskog okruga ponela titulu miss fotgeničnosti.

Jelićeva je po struci diplomirani radni terapeut, i radi sa decom sa smetnjama u razvoju.

Crnokosa lepotica je poznata i kao veliki humanista. Ona je članica humanitarne organizacije "Dečje srce", a takođe sa svojih 5 koleginica ima udruženje "Magical Mail Serbia" na čelu sa Marijom Topalović.

Kristinina misija je da prenese humanost na druge ličnosti, a ona je specijalno za portal Hepi otkrila koliko je uzbuđena povodom predstojećeg takmičenja.

– Veoma sam srećna i počastvovana što sam ušla u finale, trudiću se i radiću na sebi. Finale će se održati početkom oktobra – rekla je lepa Jelićeva.

Poput svih devojaka koje učestvuju u takmičenju, veoma je zahvalna Vesni de Vinči koja ih podržava u svemu, ali i koreografu, supervizoru i dizajneru Mirku Pučijaševiću.

U organizaciji kompanije MISS YU, Jelićeva se nalazi na pripreremama u Grčkoj, a finalno veče će biti održano 9. Oktobra u Kombank dvorani u Beogradu kada će Srbija dobiti zvanično najlepšu devojku za 2019. godinu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter