Izvor:
08.09.2019 u 07:49
0

OVI TRENDOVI NIKADA NE IZLAZE IZ MODE: Otkrivamo koje stvari žive izvan vremena!

Pitate se šta nikad neće izaći iz mode? Postoji nekoliko trendova koji su uvek u modi. Jedina razlika je u tome što sa svakom decenijom, njihov izgled postaje savremeniji i prilagođava se ukusu ljudi. Međutim, osnovni stil i suština su uvek isti. Evo nekih stvari koje žive izvan vremena.

1. Mala crna haljina

Nakon što su Odri Hepbern i Koko Šanel revolucionarizovale malu crnu haljinu, ona je postala odevni komad koji svaka žena ima u svom ormanu. Sjajna stvar kod male crne haljine je ta što uz nju sve možete uklopiti.

2. Farmerke i bele majice

Godine, veličina ili visina ništa ne znače. Uklopite belu majicu ili košulju sa crnim ili plavim farmerkama ukoliko želite da izgledate opušteno, a u isto vreme i lepo. Ovakva odeća vam pruža veliku fleksibilnost. Ukoliko nosite belu košulju i farmerke uz baletanke, izgledaćete opušteno, a ukoliko dodate neku maramu i visoke potpetice, bićete spremni za vešernji izlazak.

3. Bajkerski izgled

Ovo je besmrtan izgled kojim se mora pažljivo rukovati. Nije svako sposoban da iznese ovakav stil. On uključuje kožne jakne, uske kožne pantalone i crveni karmin.

4. Hipi izgled

Izgled kao da ste tek izašli iz kreveta. Iako je socijalni kontekst ovog trenda nestao, stil je ostao. Joko Ono i Šer su poznate ličnosti koje su održale ovakav stil. Cvet u kosi, tunika i crni ajlajner su odlike čuvenog izgleda.

5. Čizme do članaka

Najprikladnije za zimu, kožne čizme do članaka se mogu nositi uz dokolenice, helanke ili farmerke. Čizme do kolena su takođe veoma popularne, ali više odgovaraju visokim ženama.

6. Trenerke

Najbolja stvar kod njih je ta što mogu da sakriju sve nepravilnosti tela, a i veoma su udobne.

7. Avijatičarske naočare

Ovakve naočare su oduvek u modi. Uniseks su, pogodnije za tanka lica i mogu se naći u nijansama crne, braon i svetlo narandžaste boje.

Izvor: opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter