Izvor:
24.08.2019 u 13:08
0

KOŽNA SUKNJA: HIT ove JESENI !

Ove sezone koža će biti biti vodeći materijal. Od pantalona, preko suknji, pa sve do jakni svi komadi će moći da se nađu izađeni od kože. Suknje od ovog materijala su veoma efektan komad i ukoliko se dobro iskombinuju sa ostalim odevnim predmetima, kombinacija može da izgleda besprekorno.

Kožne suknje ove sezone nisu rezervisane samo za noćne izlaske. Modni stručnjaci su jednoglasni, ovakav model možete da nosite u svim prilikama, od šetnje gradom do poslovnog sastanka.

Donosimo vam nekoliko ideja za stilizovanje ovog komada:

Ova kombinacija deluje jako smelo. Ovako odeveni, spremni ste za uspešan poslovni sastana

I modeli od prevrnute kože su apsolutni hit. Iskombinujte je sa džemperom ili košuljom i očas posla imate moćan autfit.

Za odlazak na kafu sa prijateljicom, izaberite kraći model u jarkoj boji i iskombinujte je sa ležernijim komadima. Rezultat je fenomenalan.

stil.kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter