Izvor:
22.08.2019 u 20:44
0

VRATITE KOSI IZGUBLJENI SJAJ: Kako posle letovanja da vratite grivu u život?

Isprobajte ovaj jednostavan recept za masku za kosu, koja će vam pomoći da kosu vratite "u normalu", posle mora, sunca, soli, ili hlora ako ste leto proveli na bazenima… Sve što vam je potrebno verovatno već imate kod kuće.

Sastojci:

Dve banane, sasvim zrele

Četiri kašike maslinovog ulja

Kašika meda

Priprema:

Sve sastojke izblendirajte, dok ne dobijete ujednačenu, glatku smesu. Nanesite masku na kosu, ostavite da deluje tridesetak minuta, i isperite mlakom vodom, pa kosu operite na uobičajeni način.

Banane su bogate kalijumom, koji će kosu učiniti glatkom i sjajnom, tako da će vam biti lakše da je oblikujete. Maslinovo ulje je prava riznica zdravih masnih kiselima, koje prodiru u vlasi i dubinski ih hrane, a med će ojačati dlaku i sprečiti kidanje kose.

Mondo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter