Izvor:
14.08.2019 u 11:27
0

MASKA OD CIMETA : Idealna da zameni FARBANJE KOSE !

Cimet nije samo aromatičan začin, to je i bezbedna alternativa sredstvima za izbeljivanje kose.

Ne samo da će pomoći da posvetlite svoju kosu, nego će je učiniti sjajnom, mekom i svilenkastom na dodir. I miris kose će biti neverovatan!

Kod korišćenja maske za kosu sa cimetom, možete postići ne samo željeni efekat, nego ćete ojačati folikule dlake i ubrzati rast kose. Sve je to zbog činjenice da je cimet – jedinstveni proizvod sa bogatim svojstvima, naročito vitaminima i antioksidansima.

Najbolji efekat se postiže kod posvetljivanja svetlosmeđe kose – jednim tretmanom boja kose se menja za 2-3 nijanse. Brinete moraju biti strpljive i ponoviti proceduru nekoliko puta.

Dešava se i da neće biti rezultata, sve zavisi od strukture i boje kose. Ali, u svakom slučaju, pokušaj ne košta. Posle maske sa cimetom, kosa će zagarantovano dobiti mekoću, svilenkastu teksturu i revitalizovaćemo je.

Maska sa cimetom za prirodno posvetljivanje kose.

Za pripremu ove maske biće nam potrebno:

  • 3 supene kašike meda
  • 3 supene kašike cimeta
  • 5-6 supenih kašika balzama za kosu

Količina ovih sastojaka prilagođena je za jednu upotrebu za dužu kosu.

Za kosu srednje dužine (do ramena), količinu sastojaka prepolovite.

Glossy.rs
Foto : arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter