Izvor:
20.05.2019 u 08:11
0

NAJMOĆNIJA ŽENA U SVETU MODE: Saveti za besprekoran stil odevanja!

Čuvena modna urednica, Ana Vintur (69) važi za najmoćniju ženu iz sveta mode, a njeni stilski saveti se bespogovorno slušaju i cene.

Osim što suvereno vlada modnom industrijom, nekrunisana kraljica mode prepoznatljive paž frizure neguje besprekoran stil odevanja, te se modni kritičari ne usuđuju da bilo šta zamere.

U njenom garderoberu, kao i na javnim pojavljivanjima preovladavaju elegantne haljine, blejzeri, kaputi, kao i visoke potpetice.

S obzirom na takav način odevanja, retko ko bi mogao da je zamisli odevenu u farmerke.

Međutim, urednica američkog Voga je otkrila da farmerke rado bira i voli da nosi. Ali, nikad ih ne nosi u sledećim prilikama:

– prilikom posete Bakingemske palate i Bele kuće, kao i ostalim mestima na kojima je džins nepoželjan a to bi značilo da farmerke nikada ne treba nositi prilikom poseta predsednicima država i kraljevskim porodicama, formalnim poslovnim ili porodičnim prilikama

– džins ne smete da nositi u situaciji kad treba da upoznate roditelje svog izabranika (šta da radimo ako je baš prvi susret sa potencijalnim svekrom i svekrvom planiran na nekom izletu, u prirodi ili na sportskoj manifestaciji? Ana savetuje da pantalone i te kako dolaze u obzir, ali odaberite neki opušteni model širih nogavica ili suknju-pantalone u zavisnosti od svoje figure).

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter