Izvor:
21.04.2019 u 13:43
0

MODNI DETALJI KOJI NIKAD NEĆE IZAĆI IZ MODE: Sigurno ih imate u ormanu!

Ako ih još uvek nemate, svakako ih nabavite jer su ovi modni dodaci investicija za celi život…

Coco Chanel davno je rekla kako je moda prolazna, ali stil večan, a njena se izjava nebrojeno mnogo puta pokazala kao istinita. Ukusi svakoga od nas znatno se razlikuju, no neke modne dodatke bi apsolutno svaka žena trebala posedovati. Jer ovi dodaci kroz godine i godine raznih trendova i novina još uvek nisu pali u zaborav. Zašto? Zato što su oni daleko od trendova. Oni zaista jesu oličenje stila!

Biseri

Biseri su primer nakita koji će uvek biti u modi i oni su zaista večni. Setite se samo predivne Audrey Hepburn u filmu Breakfast at Tiffany's. Biseri svakoj kombinaciji pridodaju dašak elegancije, glamura i senzualnosti. Kad god se trebate doterati, s biserima ne možete pogrešiti.

Crne naočare za sunce

Nabavite li poštene crne naočare, imaćete par koji će vam trajati zauvek. Izaberite neki klasični ženstveni model koji će vam pristajati na većinu odevnih kombinacija i nemojte se ustručavati za njih dati nešto više novca. Jer ovo je investicija koja će vam se višestruko vratiti!

Sat s metalnom narukvicom

Voleli nositi satove ili ne, mora se priznati da je lep, kvalitetni sat detalj kojeg je uvek lepo videti. On nije tu samo da pokaže vreme, on je svojevrsni komad nakita, kao i od pamtiveka, statusni simbol. Želite li kvalitetan sat koji će vam trajati zauvek, zaboravite na skupe dizajnerske satove i investirajte u neki od brojnih švajcarskih brendova. Ako vam je budžet ograničen, razmislite o kupovini vintage sata na navijanje ili automatika. Takvi su mehanizmi znatno kvalitetniji od quartz mehanizama, a budete li ih redovno održavali, trajaće vam doslovno za celi život!

Dijamantske minđuše

Bez brige, ne mislimo na sve one predivne kreacije kakve imamo prilike videti na crvenim tepisima širom sveta. Mislimo na sitne, dijamantske minđuše na šarafić koje će vam podići apsolutno svaku kombinaciju i naglasiti lepotu vašeg lica. One su apsolutno savršen detalj za svaki dan i za sve prilike.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter