Izvor:
21.04.2019 u 13:37
0

UKOLIKO IMATE PROBLEM SA AKNAMA: Ove greške ne smete praviti!

Akne su poslednja stvar, koju želimo da primetimo na našem licu, a najčešće se pojavljuju onda kada to najmanje želimo.

Iako svaka od nas ima svoju beauty rutinu, moramo priznati da se ona posebno fokusira na negu kože lica. Od svih sitnijih nepravilnosti, koje se mogu pojaviti na koži lica, poseban tretman imaju akne, kojih samo želimo da se što efikasnije i brže rešimo.

Dok smo u stalnoj potrazi za efikasnim rešenjem ovog estetskog problema, postoje i neke greške na koje bi trebalo da obratimo pažnju, kako ovaj beauty problem ne bi pošao na gore.

Bitno je da svakodnevno detaljno čistimo kožu lica, ali bi trebalo da povedemo računa o sastavu proizvoda za čišćenje, kako bismo odabrali proizvod koji u sebi ne sadrži alkohol. Alkohol agresivno deluje na našu kožu i može izazvati pojavu akni, pa se preporučuje da odaberete nešto blaže proizvode za čišćenje lica.

Važno je da u periodu kada vam koža bukne i imate pojačan problem sa aknama, odmorite lice od make up-a, kako bi koža mogla da diše.

Ako želite da otklonite akne, nikako to ne radite sami, već zakažite kozmetički tretman ceđenja akni, jer ukoliko se u ovaj agresivni postupak upustite sami, možete izazvati trajan problem na koži u vidu ožiljaka.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter