Izvor:
21.04.2019 u 11:56
0

OMILJENA TEMA SVAKOJ ŽENI: Uz ove trikove stilizovanje KOSE će vam ići ko od ŠALE, pa čak i JUTARNJA FRIZURA!

Ako ste jedna od onih žena koje ne mogu da zamislite sebe da krenu na posao ili fakultet ujutru bez sređene kose – ovo je pravo mesto za vas! Verovatno ustajete dosta ranije, kako biste namestili kosu, ispravili je, ili ukovrdžali. Ali tih 15 minuta više spavanje zvuči tako primamljivo! Zato vam otkrivamo najbolje hair styling savete kako da ubrzate jutarnje nameštanje frizure!

– Znamo da ovo zvuči suludo, ali ako želite da skratite jutarnje nameštanje frizure, osmislite je uveče. Tako ćete moći da pripremite styling aparate, proizvode i da ne razmišljate šta da napravite sa kosom. Uklopite veče pre u svojoj glavi ceo outfit i odredite šta ćete uraditi sa kosom.

– Kako ne biste svaki dan pravili novu frizuru, koristite hair styling proizvode koji produžavaju njenu trajnost, na čak 2 ili 3 dana. Ovo se odnosi i na lokne, talase kao i na ravnu kosu. Nabavite kvalitetan sprej za ravnanje kose, ili kremu za kovrdže, koja će definisati vaše lokne. Takođe, ne zaboravite suvi šampon koji će sprečiti mašćenje kose već sutradan!

– Ako imate dugu kosu i volite talase u kosi – evo sjajnog trika, koji možda već znate! Uveče nanesite na blago vlažnu kosu malo pene za oblikovanje, upletite pletenicu i fiksirajte je gumicom. Prespavajte tako i ujutru je raspletite i razdvojte prstima. Dobićete prelepe lagane talase u kosi, a za dodatni volumen u korenu, naprskajte suvi šampon.

– Da li ste ikada zapitale zašto neki hair proizvod ne radi ono što obećava? U najvećem broju slučajeva je to stvar strpljenja – zato uvek nanesite proizvod za stilizovanje kose najmanje 10 minuta pre, bilo da uvijate, ispravljate ili fenirate kosu. Za to vreme možete da se npr. našminkate. Tek kada su se svi proizvodi upili u dlaku, dobićete prave rezultate!

– Ne možemo dovoljno da naglasimo koliko vam znači da imate u kupatilu bočicu šampona za suvo pranje. Iako ga ne preporučujemo da ga koristite na svakodnevnoj bazi, često vas baš on može spasiti za lepu jutarnju frizuru. Ako nemate vremena da operete kosu, tj. prespavali ste alarm – magjica iz bočice će odraditi posao za vas, da barem kamuflira masan koren tog dana.

Izvor:Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter