Izvor:
12.08.2018 u 10:20
0

RAZLOG ĆE VAS IZNENADITI: Beli brushalter nikada ne treba da nosite ispod bele majice!

Iako zvuči neverovatno, beli grudnjak ne bi trebalo da nosite ispod bele odeće.

Kada je reč o vešu, veliki broj dama se opredeljuje za beli grudnjak, smatrajući da se on najmanje vidi i ocrtava ispod garderobe. Posebno u slučajevima kada nose belu majicu ili košulju.

Ipak, stručnjaci su otkrili za portal "Times of India" da nikako ne bi trebalo da nosite beli ili "nude" (boja kože) brushalter ispod svetlih stvari, tvrdeći da će se ti grudnjaci isticati, te narušiti celokupan autfit, ali i utisak.

Umesto belog, oni savetuju da birat crveni brus. Zvuči neverovatno, ali oni objašnajvaju da koža crvene podtonove i zbog toga se crvena boja grudnjaka “stopi” i ne ističe ispod bele majice.

U slučaju da imate čist ton kože, trebalo bi da nositei grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajti tamnocrvene nijane.

Žene s maslinastom bojom kože trebalo bi da biraju brushalter boje borovnice, zaključuju.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter