Izvor:
22.07.2016 u 17:19
0

VEROVAO JE U ČUDO NAKON NEZGODE: Ovo je prvi čovek na svetu kom su presadili OBE RUKE! (VIDEO)

Kris King je imao nezgodu sa mašinom za presovanje na poslu i izgubio je obe ruke. Mislio je da je njegov život potpuno propao, a onda mu je doktor dao poslednju nadu tako što mu je predložio transplantaciju ruku.

On je prvi pacijent u Velikoj Britaniji kojem je izvršena transplantacija obe ruke.

Nisam mogao da poželim ništa bolje u životu. Ponovo se osećam kao kompletna ličnost – rekao je King posle operacije. Ovaj čovek iz Jorkšira se veoma dobro oporavlja i postoje sve indikacije da je teška hirurška operacija potpuno uspela. Naime, Kris je već počeo da pomera prste i reaguje na dodir.

To su moje ruke. To su zaista moje ruke, jer moja krv protiče kroz njih. Moje tetive su povezane sa njima – uzbuđeno govori King.

Jedva čekam da skinem ove zavoje i da ih pogledam kako treba – dodaje. Pogledajte njegovu priču:

HappyTv.rs
Foto: Printscreen/YouTube/Tube Independent

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter