Izvor:
19.11.2017 u 23:18
0

UDOVOLJITE SEBI: 4 predloga za brz doručak!

Nećete moći da radite punom parom ili da funkcionišete ako vaš um i telo nisu pripremljeni za napor koji vas očekuje.

Bez obzira koliko ste zauzeti, ne postoji izgovor da zaobiđete doručak jer smo pripremili recepti koji će vam oduzeti samo par minuta!

Nećete moći da radite punom parom ili da funkcionišete ako vaš um i telo nisu pripremljeni za napor koji vas očekuje. Dajte sebi nekoliko dodatnih minuta svakog jutra, ustanite ranije ili pripremite neke od sastojaka preko noći.

Udovoljite sebi i spremite nešto ukusno. Neka početak dana krene najbolje, sa ukusnim i hranljivim doručkom.

1. Veganski musli za one koji su uvek u žurbi

Ovaj recept je sjajan ako želite bukvalno samo da izađete iz kreveta, a da vam doručak bude spreman i lagan. Nećete verovati kako ukusan i zdrav obrok može da bude pripremljen dok još spavate. Sve što treba da učinite je da pripremite sastojke za musli tokom večeri, a ujutro dodate prelive po želji. U pitanju je biljni obrok koji je neverovatno nutritivan i zdrav, lako se priprema i to bez kuvanja.

2. Ne baš sasvim običan tost sa avokadom za one koji žive zdravo

Vreme je za sasvim novi pristup tostu za brz i energetski doručak. Odlučili smo da je avokado ponovo u modi. Ovo je tost obrok sa povrćem i harizmom, zdrav, ali i ukusan. Doručak za koji je potrebno 15 minuta može postati vaš novi omiljeni obrok za svako jutro.

3. Super brze palačinke za sladak doručak

Super ukusan i jednostavan slatkiš nikada ne izneveri. Smesu za palačinke možete pripremiti ranije i držati u frižideru. Ovo je odlično rešenja za doručak kada vam treba nešto što ćete pojesti na brzinu. Ima neophodne proteine, vlakna, i što je još važnije ukus je fantastičan.

4. Čaša smutija od maline za bistre od ranog jutra

Čaša smutija je fantastična i ukusna ideja za svako jutro. Kada poželite da vam dan počne zdravo, ovaj miks zdravih namirnica biće odlično rešenje za buđenje i jutarnje punjenje energije. Obožavaćete kombinaciju jogurta i maline koja će vas držati sitom tokom celog dana. Za njegovu pripremu vam je potrebno svega 5 minuta.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter