Izvor:
03.03.2017 u 07:01
0

USPEŠNO DOTERAJTE LINIJU ZA PROLEĆE: Ovo je najčešća greška koju pravimo dok pokušavamo da smršamo!

Najveća greška koju radite na dijeti je što ste uopšte na dijeti. Naime, dijeta zapravo dolazi u sukob s tim kako se naše telo nosi s glađu i sve zajedno postaje jedna velika greška.

Budući da je većinu dijeta teško pratiti jer nas sve izgladnjuju vi se prisiljeni da ne slušate svoj mozak i signale koje vam šalje telo.

S kalorijskim ograničavanjem hrane metabolizam se usporava. Nedostatak hrane prisiljava vaš mozak da misli da ste gladni, te vas tako zadržava na hrani što je duže moguće.

Drugim rečima, tako signalizirate mozgu da učini sve kako bi preživeo tu glad kojoj izlažete svoje telo. To je razlog zašto hrana izgleda tako ukusno i primamljivo i zbog čega je gubitak težine teži.

Jedina navika koju bi trebalo da usvojite je zdraviji način života koji bi trebalo da usvojite na duže vreme. Dakle, umesto brojanja kalorija odaberite zdravije namirnice i redovno vežbajte.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter