Izvor:
24.11.2019 u 09:35
0

NOĆNA MORA SVAKE ŽENE: Uspela je da skine čak 50 kilograma, izbacila je SAMO 2 stvari iz ishrane! (FOTO)

Sa 120 kilograma ova mlada prolazila je kroz noćnu moru u potrazi za venčanicom. To joj je, kaže, bio poziv za buđenje i konačna motivacija da smrša. I uspela je da skine čak 50 kilograma na sasvim jednostavan način.

Ove godine je Australijanka Kajli Mulkahi stala pred oltar, ali kao potpuno druga žena. Bila je, kaže, preterano gojazna i iz želje da u venčanici svojih snova izgovori "da" skinula je sav višak bez problema.

Njena transformacija počela je 2016. godine kada je počela da radi sa privatnim trenerom koji joj je prepisao plan vežbanja i ishrane prilagođen njoj.

Što se ishrane tiče, bazirala se na proteinu, povrću i šejkovima.

Na tom režimu izgubila je 15 kilograma, a kilogrami su počeli da vrtoglavo idu nadole kada su joj dijagnostikovani policistični jajnici. Tada joj je nutricionista savetovao da iz ishrane izbaci mlečne proizvode i gluten.

Tada je usledio drastični gubitak kilograma i 2018. godine imala je čak 50 kilograma manje i bez problema je ulazila u venčanicu konfekcijskog broja 38.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: instagram.com/kyliejanesjourney

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter