Izvor:
20.10.2017 u 18:48
0

ŽELITE TRBUŠNJAKE KAO SA REKLAME? Poslušajte naše savete!

Trudite se da imate ravan stomak, i stoga redovono vežbate, ali rezultati baš i nisu sjajni? Pitate se kako je to moguće i u čemu je problem?

Da li je moguće da ste sve ovo vreme pogrešno vežbali? Pa može se reći, jer sve zavisi od količine masnoće koja je u vašem telu.

Naime, samo "odrađivanje" trbušnjaka svaki dan u velikim količinama neće imati baš nikakav vidljiv učinak na vaše telo.

Trbušni mišići nikada neće videti ako preko njih imate sloj sala. Dakle, za vidljive trbušne mišiće prvo morate imati dovoljno nizak postotak masnoće u organizmu. Neki ljudi su skloniji nakupljanju masnoće u centralnom delu tela, odnosno oko stomaka i struka, pa je moguće da tu imate malo veću količinu sala iako vam celokupni postotak masnoće u organizmu, kao niti indeks telesne težine, ne prelazi u debljinu ili gojaznost.

Optimalna količina kardio vežbi najbolje topi salo i imaće puno veći efekt na izgled trbušnih mišića, od stotina trbušnjaka koje radite svaki dan. To ne znači da trbušnjaci kao vežba nemaju svoju svrhu: jačanjem abdomena, radite na boljem držanju.

Izvor: kolektiv.me
Foto:
Instagram/fitnessgirlsmotivation

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter