Izvor:
30.06.2016 u 01:38
0

PRIPREMITE SE ZA LETO: Jednostavne vežbe za savršenu zadnjicu

Još malo vremena je ostalo da se skinete u kupaće kostime, pa vam samo preostaje da ne budete lenje i preuzmete stvar u svoje ruke. Nije važno da li vam je zadnjica mala, zaobljena ili malo veća, čvrstu i zategnutu guzu možete imati bez obzira na veličinu i oblik. To je san svih žena i bez sumnje se može ostvariti uz trud i disciplinovano i redovno vežbanje.

Čučnjevi

Stanite uspravno, tako što ćete noge postaviti u liniji ramena. Ispravite leđa, ruke ispružite ispred sebe, a ramena držite spuštena i zabačena nazad. Za ovu vežbu možete koristiti i tegove. Zadnjicu spuštajte prema podu, kao da ćete da sednete, i važno je da pazite da vam kolena ne pređu prste na nogama. Težinu tela držite na petama. Uradite tri serije po osam čučnjeva

Iskorak

Noge držite čvrsto na podu, leđa uspravna, ramena ravna. Sa jednom nogom iskoračite dalje prema napred, i ponovo pazite da vam kolena ne pređu prste na nogama. Većim delom težine opteretite prednju nogu kojom ste iskoračili. Savijajte obe noge u kolenima, spuštajte se prema podu do pozicije kada koleno zadnje noge gotovo dodirne pod. Uradite tri serije po osam puta za svaku nogu.

Podizanje zadnjice

Lezite na pod, skupite noge u kolenima, a ruke ispružite pored tela. Stežite mišiće zadnjice i podižite je koliko god možete prema gore. Zadržite položaj, a onda lagano spustite. Uradite tri serije po osam podizanja i zadržavanja položaja.

Pored ovih laganih vežbica poželjno je i trčanje, vožnja rolera i bicikla, ili makar "brzo hodanje".

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter