Izvor:
28.03.2017 u 20:54
0

ŠTA SALCE OTKRIVA? Obračunajte se sa masnim naslagama na pravi način!

Ženama se uglavnom višak kilograma "lepi" oko stomaka ili nogu. Međutim, svako telo je priča za sebe, i svako ima svoje kritične tačke, a u zavisnosti od toga razlikuje se i proces skidanja kilograma, ali se razlikuju i zdravstveni problemi kojima ste podložni.

Masnoće u gornjem delu tela

Unosite mnogo više kalorija nego što vam je potrebno, pa biste morali da smanjite unos i počnete sa vežbanjem. Ljudi kod kojih se višak skuplja na ovaj način imaju velike šanse da obole od dijabetesa tipa 2, apneje u snu i povišenog pritiska.

Veliki stomak

Pivo i druge alkoholne napitke svedite na najmanju moguću meru.

Donji deo stomaka

Patite od depresije i anksioznosti. Pokušajte da se bavite jogom kako biste umirili um i izvežbali telo.

Veliki stomak i masni prevoji u gornjem delu leđa

Previše sedite.

Kako počnete da vežbate, tako će mast početi da nestaje. Skloni ste dijabetesu, pa povedite računa o ishrani i preporučljivo je da unosite više malih obroka u toku celog dana.

Problematičan struk, butine i zadnjica

Problem će rešiti kardiovaskualrne vežbe.

superžena
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter