POČNI DOK SI NA VREME: Razlozi zbog kojih je trčanje dobro za celo telo!

 

Dolaskom jeseni prirodno je da telo traži promene, odnosno praktikovanje nekih novih aktivnosti koje će imati pozitivan učinak na različite aspekte. Uvođenje treninga u svakodnevicu definitivno je jedna od onih odluka za koju treba da se što pre odlučite jer osim činjenice da ćete vizuelno telo dovesti do željene forme, generalno ćete se osećati mnogo bolje, energičnije i zadovoljnije.

Govorimo li o treningu, možemo se složiti da je reč o odluci o kojoj neretko puno govorimo, ali kada treba delovati - teško se odlučimo.

Naime, ako se nalazite u neaktivnom periodu života, ono što valja napraviti je postepeno dovesti telo do nivoa u kojem ćete bez imalo problema moći da izvodite određene vežbe. Do tog trenutka potrebno je doći laganim i jednostavnim vežbama, a trčanje je definitivno jedan od najboljih odabira. 

Jedna od glavnih prednosti trčanja upravo je ona da se radi o načinu treninga koju u potpunosti možete prilagoditi trenutnom stanju, a istovremeno videti veliki i značajan napredak. Ono što nikako nije zanemarivo takođe je i činjenica da se trčanje odvija na svežem vazduhu, a nije potrebno dodatno napominjati da je upravo to jedan od glavnih faktora zdravog funkcionisanja organizma.

Trčanjem ćete dovesti telo u formu, izgubiti neželjene kilograme, ali i poboljšati kondiciju i formu, te pripremiti telo za druge oblike treninga. Iako se na prvi pogled čini da svi znamo da trčimo, postoje osnove pravilnog trčanja koje imaju apsolutan učinak, stoga smo u nastavku izdvojili koristan video koji će vam zasigurno biti od velike pomoći.

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro