Izvor:
13.05.2019 u 05:41
0

OVO MORATE DA ZNATE: Evo kako da brže i efikasnije sagorite kalorije! (FOTO)

Da biste omršali i zadržali željenu liniju, potrebno je da redukcijom ishrane i vežbanjem potrošite više kalorija nego što ih unesete. Ako vam to još uvek ne polazi za rukom, donosimo vam nekoliko korisnih saveta, pomoću kojih ćete efikasnije i brže sagoreti kaloreije.

1. Vežbajte u jutarnjim časovima

Mnoga istraživanja pokazala su da mnogo više kalorija sagorimo tokom jutarnjeg treninga. Osim što sagoreva više kalorija, jutarnji trening povećava nivo energije, poboljšava koncentraciju i podstiče na produktivnost, zbog čega je idealno da vežbanje uvedete u svoju jutarnju rutinu.

2. Povećajte intenzitet treninga

Kako biste značajno povećali potrošnju kalorija, potrebno je da menjate intenzitet treninga, iz dana u dan. Najefikasnije sagorevanje kalorija postiže se postepenom promenom intenziteta vežbi, tokom treninga. Ovo se posebno odnosi na promenu tempa i intenziteta tokom trčanja.

3. Trening snage je neizostavan

Što više mišićne mase da imate, to će vaše telo sagorevati više kalorija, u stanju mirovanja. Upravo zbog ovoga je važno da svakodnevno kombinujete kardio vežbe i vežbe snage.

Uz ove korisne savete za korigovanu ishranu, veoma je važno da se tokom dana krećete i budete aktivni, a uz to i da znatno povedete računa o načinu ishrane, kako biste osim što sagorevate više kalorija, pokušali i da smanjite unos istih.

Izvor:Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter