Izvor:
04.04.2019 u 18:36
0

STRUČNJACI ODGOVARAJU: Evo KOLIKO trbušnjaka je potrebno do ravnog stomaka!

Ravan, čvrst stomak nije samo estetski privlačan već je i pokazatelj zdravlja jer su čvrsti trbušni mišići preduslov za dobro držanje i dobar koštano-mišićni sklad. Zbog toga je dobro znati koliko zapravo trbušnjaka treba da uradite svaki dan da bi vežbanje dalo dobre rezultate.

Trbušni mišići jedna su od najznačajnijih skupina mišića jer nam omogućavaju pravilno držanje i deluju poput svojevrsnog zida koji drži čitavo telo. Trbušnjaci su najpopularnija vežba za stomak, a specifičnost izvođenja trbušnjaka je u tome što ova vežba, bez obzira na to koliko često je izvodili, nikada ne postane lagana. Upravo zato želimo da izbegnemo izvođenje prevelikog broja trbušnjaka zbog čega je dobro znati koliko zapravo trbušnjaka treba da uradimo dnevno da bi rezultati bili vidljivi.

Odgovor je 30 trbušnjaka, a tome dodajte i podizanje nogu, plank i druge vežbe za učvršćivanje abdomena. Pripazite i na ishranu jer ukoliko se ne hranite zdravo, ni jedna vežba neće imati dugoročan učinak.

Lepota i Zdravlje
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter