Izvor:
03.11.2018 u 15:15
0

SAVRŠENO TELO: Zategnite zadnjicu, butine i stomak jednom jedinom vežbom!

Bugarski split čučanj aktivira ključne grupe mišića za lepu figuru i vitku pojavu u kupaćem kostimu! Idealno za leto!

Mišići neće baš odmah zavoleti ovu vežbu, ali vaš odraz u ogledalu kad budete probali kupaći kostim opravdaće sve muke.

Vežba koju predstavljamo naziva se bugarski split-čučanj, a svoj nadimak duguje legendi da je praktikuju upravo bugarski dizači tegova, slavni po svojim fantastično oblikovanim nogama!

Kažemo "legenda", jer poznavaoci tvrde da nema nijednog bugarskog trenera koji bi posvedočio da je priča istinita, ali video snimak koji ćete pogledati razvejaće sve sumnje o efikasnosti vežbe za vaše mišiće.

Ipak, i dalje postoje dileme – koja je prava visina klupe na koju treba osloniti nogu? Jedni kažu da je dozvoljeno koristiti čak i stolicu (naročito ako vežbate u kući ili kancelariji), dok drugi upozoravaju da je to suviše zahtevno i savetuju da stopalo oslonite na predmet ne viši od desetak centimetara.

Jedno je sigurno – nema pravog recepta za sve, isprobajte vežbu i nađite svoje prave dimenzije za nju!

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter