Izvor:
29.06.2017 u 13:28
0

„KUPI OVO, TO TI TREBA ZA GUZU, VIDEO SAM“: Dečak osramotio mamu u prodavnici za sve pare! (VIDEO)

Deca redovno sramote svoje roditelje u kupovini, pa je to i najčešći razlog zašto roditelji ne vole da vode malu decu u prodavnicu.

Što su deca veća, to su i pametnija. Nemojte se zavaravati da će prestati da vas sramote samo zato što su prošli tu fazu koja se najviše ispoljava u njihovoj drugoj, trećoj i četvrtoj godini.

Možda nisu toliko pametnija, ali svakako imaju puno više iskustva i puno su toga već videli, pa kao pravi partneri “u zločinu” imaju i puno više materijala da vas propisno osramote.

Mali dečak je uspeo da isprovocira svoju mamu usred kupovine jednog proizvoda.

Znam da ti treba! Znam da si to jednom koristila, video sam te! To si stavljala na guzu! Bilo je to davno, pre puno dana, u našoj staroj kući. Ali ja sam te video! I, treba li ti onda ili ne? – rekao je mališan.

Bio je uporan sve dok mama konačno nije zagrmela na njega.

Jer tako je divno biti s tim malim slatkim bićima u javnosti, zar ne?

Pogledajte kako je dečak obrukao svoju mamu:

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook/22 Words

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter