Izvor:
29.04.2017 u 22:45
0

ZVALI SU GA BORDEL IZ PAKLA A VODILE SU GA SESTRE: Ko je tamo ušao, nikada se nije vratio! (video)

Sestre Delfina i Marje de Hesus Gonzales rođene su u siromašnoj porodici u meksičkoj državi Guanajuato. One su od 1950. pa do sredine 1960. godine vodile bordel "Rančo El Angel", poznat i kao bordel iz pakla, u gradu San Francisco del Rincon.

U poslu su im pomagale druge dve sestre, Karmen i Marija Luisa. Njihov otac, Isidro Tores bio je agresivan i autoritativan čovek. Bio je lokalni policajac, koji je svoje nasilje često ispoljavao na poslu prekomerno kršeći službena ovlašćenja. Tokom jedne svađe, ubio je muškarca i dobio veliki broj neprijatelja. Nakon toga porodica se preselila u San Francisko del Rinkon.

Njegovu nezgodnu narav, često su na svojoj koži osetile i ćerke. Kada bi se našminkale ili, po očevom mišljenju, neprikladno obukle, on bi ih zatvorio u gradski zatvor da ih nauči lekciju. Bojeći se da će zauvek ostati siromašne, sestre su, kad su odrasle, otvorile bar. Iako im u početku nije doneo bogatstvo, imale su dovoljno novca da prežive. Ubrzo su proširile posao, pa otvorile niz bordela u okolnim mestima i gradovima. Obilazile bi siromašna sela i mladim, zgodnim djevojkama nudile posao spremačica i konobarica. Naivne devojke koje su se nadale boljem životu u velegradu nisu ni slutile da ih čeka posao prostitutki.

Nevine, najlepše devojke, sestre su "čuvale" za lokalne glavešine debljih novčanika dok su ostale silovali, polivali ledenom vodom i zastrašivale kao deo inicijacije. Devojke su bile pod strogim nadzorom sestara, često prisiljavane da uzimaju kokain i heroin. Devojke koje su jednom došle u "bordel iz pakla", nisu više nikad izašle iz njega. One koje bi zatrudnele, bile bi pretučene i prisiljene da abortiraju. Fetuse bi sestre zakopale u dvorištu na svom imanju.

Devojke koje bi dobile neku polnu bolest zatvarale su u sobu, izgladnjivale do smrti ili bi naterale druge devojke da ih tuku. Ista sudbina zadesila je i one koje bi odbijale dalje da rade. Sestre bi ih redom ubijale, raskomadale i pokopale na imanju, a ukoliko bi neki nesrećni muškarac bio svedokom toga, i on bi završio na isti način, prethodno opljačkan. Prodajući alkohol i prostitutke vojnicima, policajcima i ostalim meštanima, sestre Gonzales vremenom su zaradile pravo bogatstvo.

U januaru 1964. jedna od devojaka uspela je da pobegne iz bordela. Iako su sestre za njom poslale svoje pomoćnike, nisu uspeli da je pronađu. Katalina Ortega je, u pratnji majke, došla u policijsku stanicu u Leonu i ispričala za "bordel iz pakla". Srećom, policajci nisu bili u dosluhu sa sestrama i odmah su pokrenuli istragu. Pretražili su njihovo imanje i pronašli tijela 80 žena, 11 muškaraca i nekoliko fetusa. Ukupno – 91 žrtva. Besni meštani bili su spremni da linčuju sestre Gonzales, ali ih je tužilac smestio u zatvor. Tokom mučnog suđenja, devojke su optužile sestre da su ih prisiljavale na satanizam, seksualne odnose sa životinjama i ubistva. Svaka od sestara je dobila po 40 godina zatvorske kazne.

Delfina je umrla u zatvoru 1968. nakon što joj je na glavu pala kanta puna cementa. Karmen je obolela od raka i umrla u zatvoru. Marija Luisa umrla je u zatvoru 1984. a Marija de Hesus je odslužila kaznu i izašla na slobodu. Jedna legenda kaže da je u zatvoru upoznala muškarca sa kojim se kasnije vjenčala i živela u izolaciji do svoje smrti, devedestih prošlog veka.

Express.hr
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter