Izvor:
29.08.2016 u 21:54
0

SUSEDI PRESREĆNI: Alasi uhvatili NAJVEĆU RIBU IKADA!

U hrvatskom moru nadomak Rovinja danas ulovljena tuna vrste "bluefin", teška čak 340 kilograma. Tuna je dugačka tri metra. Ulovljena je jutros u 7 sati, na udaljenosti 10 nautičkih milja od obale, a sama borba sa njeno vađenje iz mora trajala je dva i po sata, preneli su hrvatski mediji.

Reč je, kako tvrde srećni ribolovci broda Abyss Fishing, čiji je kapetan Ozren Božić, o najvećoj ribi ulovljenoj u hrvatskom moru ikada.

Inače, brod kapetana Božića, koji se ribolovom bavi već 15 godina sa svojim brodom Abyss Fishing Charter, poseduje profesionalnu licencu za lov na tune.

Samo 12 brodova u Hrvatskoj poseduje takvu vrstu licence koja je odobrena od službenih institucija Republike Hrvatske i ICHAT-a, Međuvladine komisije za zaštitu atlantskih tuna.

Osim kapetana, deo ekipe bez kojih takav ulov ne bi bio moguć činili su još Patrik Džaja i Petar Bijuk koji su takođe veliki zaljubljenici u more i ribolov.

Tanjug
Foto-ilustracija: Twitter/fishing_hd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter