Izvor:
18.04.2018 u 23:30
0

VANGA JOJ PROREKLA SUDBINU: Lepa Brena otkrila šta joj je rekla poznata proročica!

Lepa Brena je svojevremeno je posetila čuvenu proročicu baba Vangu, kod koje su tada išle brojne javne ličnosti ali to držale u tajnosti.

Lepa Brena je otišla kod slepe proročice u Bugarsku, koja joj je predvidela budućnost.

Udaćeš se za čoveka u belom. Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca." Prvo što mi je palo na pamet, da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma – rekla je Brena.

Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla zamisliti da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da beli sport, tenis, ima belu uniformu – ispričala je pevačica u nekoliko navrata.

Svog budućeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma "Hajde da se volimo". Ponovno se setila reči najpoznatije svetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

Mislila sam da ću naleteti na nekog doktora, apotekara ili možda čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu – rekla je pevačica.

Kasnije je opisivala kako ju je osvojio.

Kad sam srela Bobu, svidela mi se njegova spontanost i iskrenost – ispričala je popularna pevačica.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter