Izvor:
10.04.2018 u 20:53
0

ŠIROKO: Prijovićka za dva modna komada iskeširala 5 prosečnih srpskih plata!(FOTO)

Aleksandra Prijović upoznala je u Madridu Anu Antić čuvenu stilistkinju i modnog konsultanta svetskih zvezda.

Antićeva, koja je inače ćerka fudbalskog maga Radomira Antića modnim pravilima uči i brazilsku lepoticu Adrianu Limu i američku glumicu Sijenu Miler.

Međutim, to mnogo košta, tako je samo mini haljina iz limitirane Dior kolekcije pevačicu koštala 1.500 evra, dok njene nove sandale sa istim potpisom koštaju 800 evra.

Pevačica kojoj su se u poslednje vreme složile sve kockice , pa je pronašla čoveka svog života, objavila album i otvorila restoran u Beogradu rešila je da sredi i svoj modni stil.

U tome joj je pomogla Zorica Nakić, majka njenog verenika Filipa Živojinovića.

U društvu Antićeve, budućeg supruga i njegove majke, Aleksandra je posetila Dior prodavnicu u Madridu i pazarila jednu celu odevnu kombinaciju, ali i još nekoliko komada sa čuvenim potpisom, Kristijana Diora.

Ako uzmemo u obzir da je prosečna plata u Srbiji oko 450 evra, dolazimo do zaključka da je Prijovićka za dva komada odeće iskeširala oko 5 prosečnih srpskih plata.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/anaantic, Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter