Izvor:
20.02.2018 u 21:39
0

PEVAČ U TEŠKOM STANJU: Joca Stefanović hitno primljen u bolnicu! (foto)

Jovan Stefanović hitno je primljen u bolnicu gde je ustanovljeno da mu je pukla plućna maramica.

Jovan Joca Stefanović hitno je primljen u bolnicu, a brzom intervencijom ustanovljeno je da mu je pukla plućna maramica!

Kako smo uspeli da saznamo, Jovanovo stanje prilično je teško, a njegova porodica nijednog trenutka ne odvaja se od Joce koji se nalazi u Kliničkom centru.

Tragom saznanja kontaktirali smo Jocinu devojku Hanu Olajić koja je potvrdila da je Joca u bolnici, ali ništa detaljnije nije želela da priča.

– Joca ima problema sa plućima. Pukla mu je plućna maramica i sad čekamo rezultate da vidimo šta ćemo dalje – rekla je za Jocina devojka.

Podsetimo, Joca ima 33 godine, a u Zvezdama Granda takmičio se u sezoni 2008/2009, zajedno sa Milanom Topalovićem Topalkom, Darkom Lazićem i drugima.

Pneumotoraks ili "pucanje" plućne maramice

Pneumotoraks je bolest pluća koja nastaje zbog nakupljanja vazduha u pleuralnoj šupljini, kao posledica prekida kontinuiteta listova plućne maramice (tanke opna koja obavija oba plućna krila i sastoji se od dva lista, od kojih je jedan srastao sa plućima, a drugi sa zidom grudnog koša).

Delimično stisnuta odnosno kolabirana pluća ne moraju stvarati nikakve simptome, stoga u većini slučajeva intervencija nije potrebna. Ako je kolabirano plućno krilo jako stisnuto, stanje postaje opasno po život.

Telegraf
Foto:A rhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter