Izvor:
12.01.2018 u 23:27
0

KRAJ LJUBAVI: Pukao brak poznatog para a OVO su razlozi razvoda!

Brak estradnog para Ane Sević i Darka Lazića, navodno je završen, a Darkova baka Milka ispričala je da je folker porodici pre nekoliko dana saopštio da se razvodi".

Ovu situaciju, navodno, oboje teško podnose.

Ispred porodičnog doma pevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice, a bilo je i te kako primetno da je plakala i da joj je cela situacija teško pala. Ona nije želela da komentariše navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu.

Izgleda da je pevačica pala u depresiju, dok je Darko utehu pronašao u novoj devojci, sa kojojm je viđen posle večere u jednom restoranu. Reč je o fitnes instruktorki.

"Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče beli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se poverava", rekao je izvor i dodao da Darku nedostaje ćerka Lorena, ali da nema snage da je poseti.

"Mnogo mu je teško, jer je pod velikim pritiskom. Nedostaje mu ćerka, ali je svestan da je bolje da sačeka još neko vreme kako bi se sreo sa njom. Ni njemu nije lako jer je i on u taj brak uložio mnogo. Isključio je sve telefone i svestan je da će uskoro morati da se oglasi povodom čitave situacije", zaključio je izvor.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter