Izvor:
05.11.2017 u 22:43
0

CECA ŠOKIRALA SVE: Evo šta je poručila Lepoj Breni! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović rado je popričala sa ekipom emisije "Glamur" po dolaska sa jednog nastupa.

Folk diva osvrnula se na žurku u Austriji za studente koju je organizovao Dragan Marković Palma.

– To su prelepe žurke, deca su sjajna, preslatka i to je naša nova nada i treba ulagati u omladiinu i njihov prosperitet i da vide kako njihove kolege studiraju u drugim zemljama. To je sjajan potez – rekla je Ceca i dodala je uspela da prošeta Bečom.

Stefan Živojinović je izjavio da bi se Lepoj Breni svidela Anastasija Ražnatović kao snajka, a ona je rekla nešto što je sve iznenadila:

– Pa ne pita se Brena nikako, da ima ćerku pa i da se pita. Pošto ja imam ćerku ne pita se ništa – rekla je Ceca Ražnatović, a šta je još rekla glamuroznoj ekipi i kada izlazi njen duet za pesmu "Lažov notorni" sa Sašom Matićem, saznajte u video snimku…

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube/Glamur TV HAPPY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter