Izvor:
28.06.2016 u 21:49
0

JAŠAR AHMEDOVSKI BRUTALNO ISKREN: Odrekao sam se samo nekih poroka!

Ekipa "Glamura" ovog puta popričala je sa pevačem Jašarom Ahmedovskim o tome kako je biti poznata ličnost i da li je dozvoljeno imati poroke. On se poverio ekipi "Glamura" i ispričao kako je vodio poročan život i da se odrekao samo nekih poroka, ali kako je rekao život je samo jedan i treba ga živeti punim plućima.

Priču o porocima počeli smo povodom afere koju je imao njegov kolega Sinan. Naime, poznatom pevaču su pronašli drogu na granici, pa je imao dosta problema sa zakonom. Jašar je stao u njegovu odbranu uz sumnju da postoji mogućnost da mu je neko smestio.

O ovim i mnogim drugim aktuelnim temama iz sveta poznatih saznajte u večerašnjem "Glamuru" od 18h na kanalu srećne televizije.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter