Izvor:
04.10.2017 u 17:58
0

Radu Manojlović uvredila starija koleginica!

Pevačica Radmila Manojlović je otkrila da su je mnogo povredile reči jedne pevačice.

Rada je otkrila da ju je Snežana Đurišić svojevremeno veoma povredila komentarišući njen fizički izgled.

Pevačica je rekla da je tokom takmičenja u jednoj emisiji dobijala razne zlurade kritike, a jednu od njih upravo joj je uputila predsednica žirija.

– Snežana Đurišić me je u toku takmičenja prilično povredila svojim komentarom koji se tiče mog izgleda. Svi u žiriju su me pozhvalili i bili oduševljeni mojim pevanjem, a ona je, umesto da me pohvali rekla: "Ti pod hitno moraš da središ zube" – rekla je Manojlovićeva i dodala da su tada bila drugačija vremena i nisu tako direktno pričali s takmičarima.

– Kada smo se mi takmičili, to nije bilo kao sada. Nisi mogao sve da kažeš, bili su vrlo svedeni. To je za mene bila katastrofa, plakala sam, bila sam veoma tužna. Mislila sam: "Čemu sve ovo kad zubi ne valjaju". Onda sam nakon svega videla i sama da bih bolje izgledala s lepim osmehom, pa sam otišla i uradila zube – priča Rada.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter