Izvor:
04.10.2017 u 17:50
0

Nedi Ukraden nudili ogroman novac, ali nije pristala na ovo!

Pevačica Neda Ukraden je nedavno je proslavila 50 godina muzičke karijere, ali ne krije da je tokom tog perioda dobijala razne ponude.

Imala je priliku da zaigra u nekoliko filmova, a predloženo joj je da u jednom od njih igra glavnu ulogu devojke koja živi na selu:

– Trebalo je da glumim neku seljanku koju neko siluje. To je bila neka glavna uloga. Ne bih ja to živa prihvatila. Nema tih para.- izjavila je Neda za jednu emisiju.

Iako je odbila tu ulogu, uspela je da se ostvari u nekoliko drugih, među kojima je svakako njoj najbitnija uloga majke i bake troje unučadi.

Izvor:Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter