Izvor:
21.09.2017 u 20:31
0

DEJAN PETROVIĆ PROGOVORIO O ZASTRAŠUJUĆEM UDESU KOJI JE DOŽIVAO: „Jedina stvar koja mi je bila na pameti dok se auto prevrtao je moja ćerka!“

Dejan Petrović, uspešni muzičar koji je poznat po svojim spektakularnim koncertima, konačno je progovorio o jednom o najstrašnijih iskustava koje je imao u životu.

On je nedavno doživeo udes, koji je srećom prošao bez ozbiljnijih posledica po njega samog.

Dejan je otkrio kako se sve odigralo, gostujuću u emisiji "Posle ručka" na Happy televiziji.

-Nije da sam mislio da mi se nikad to ne'e dogoditi. Ceo život prolazim kroz Ovčarsko – kablarsku klisuru i uvek sam imao neki strah. Samo sam mislio da to ne bude sletanje u vodu. I to se desilo baš u klisuri, jedno drvo me je spalo da ne upadnem u Moravu. Desilo se da sam zaspao. Tog dana sam čak na vreme legao, ali sam bio u Beogradu na sastancima i već u Čačku sam osetio umor. Osetio sam da nemam više snage da vozim. I javio sam da ću stati da odspavam. I 300 metara od mesta gde sam hteo da svratim da odmorim. Sećam se ulaska u tunel i nakon toga da me hvata prvi san, da mi je lepo. Pošto je auto imao senzore silaska s puta auto je počeo da pišti, ja sam naletao na bankinu i tu sam se prevrnuo i tumbao još jedno 400 metara. Sve je stajalo sekundu ali meni je trajalo večno. Jedina stvar koja mi je bila na pameti je moja ćerka Jelena, i da li ću uleteti u vodu. Udario sam u drvo i iskočio kroz šinu.– ispričao je on.

Naglasio je da je zahvalan Bogu jer je imao dosta sreće.

Istakao je kako je najbitnije misliti na svoju bezbednost i bezbednost drugih putnika, kao da je život najskuplji i da na auto i štetu nije ni mislio.

Happytv..rs
Foto:Twitter/gloriamagazinsrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter