Izvor:
21.09.2017 u 20:27
0

Posle tableta, rezanja vena, nestanka, na red došao mač: POZNATA MANEKENEKA PONOVO ŠOKIRA!

Ona je oličenje kontroverznosti. Bila je jedna od poznatijih modela na ovim prostorima, a slavu je stekla i van granica svoje rodne zemlje.

Međutim, u poslednjih nekoliko godina Nina Morić samo pravi neočekivane ispade. Nekoliko puta je pokušala sebi da oduzme život. Tablete, rezanje vena, a nekoliko dana se vodila i kao nestala.

Sve to stoji u biografiji ove lepe dame. Nedavno je u centru pažnje bila i zbog skoro pa rasističkog govora prema migrantima. Sada se čini da je sve u redu i da živi život onako kako je htela.

Poslednje vreme je bila na putovanju u Izraelu i tom prilikom objavila fotografiju na kojoj pokazuje kako vešto vitla mačem. Ono što je zanimljivo je da je taj, nazovimo ga, fetiš prema ovom oružju prati svuda.

I nekoliko dana pre toga pohvalila se mačem i na fotografiji samo kratko napisala "Ja sam zaljubljena".

Kurir.rs
Foto: Arhiva/ Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter