Izvor:
22.06.2016 u 20:46
0

MALO SE ZANELA: Provokativnom fotografijom Kim Kardašijan proslavila Dan selfija (FOTO)

Čuvena starlet Kim Kardašijan na čudan način odlučila je da obeleži Međunarodni dan selfija. Njenim pratiocima na društvenim mrežama se nije baš svidela ova fotografija s obzirom na to da uopšte nije u pitanju selfi.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram postavila veoma prvokativnu sliku na kojoj se ne vidi lice, već su u prvom planu grudi i noge. Pored fotografije je napisala: “Čekajte, niste valjda mislili da sam zaboravila Međunarodni dan selfija?”.

Nismo baš sigurni da je Kim razumela značenje ovog dana, ali će svakako pročitati komentare njenih pratilaca pa će možda objaviti jedan pravi selfi.

Pogledajte!

HappyTv.rs
Foto: Instagram.com/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter