parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

U GRADU LJUBAVI: Bivša misica Sanja Papić izgovorila sudbonosno DA! (foto)

Nekadašnja druga pratilja na izboru "Miss Evrope" i jedna od prvih pet na izboru za "Miss Univerzum" Sanja Papić (30) i poznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović shvatili su da je, posle pet zajedničkih godina, pravi trenutak da se venčaju. Zaljubljeni par koji je bračni život mogao da počne na bilo kojoj tački zemaljske kugle, poželeo je da to učini u Parizu.

Jedno drugom rekli su "da" u Ambasadi Srbije, a kada smo Sanju pitali zašto je francuska prestonica posebna za njih dvoje, ispričala nam je:

"Pariz je grad svetlosti i ljubavi! Odabrali smo ga zbog Sene, romantične simbolike ambijenta i predivne atmosfere, kao i prelepih uspomena koje nas vezuju za njega. Sada smo prvi put u tom gradu bili sa članovima porodice i našim dragim prijateljima. Da bi brak naših državljana bio validan, mora biti sklopljen na teritoriji Republike Srbije, a to je u Parizu naša ambasada. Trenutno se ceremonija venčanja može obaviti u ambasadama Republike Srbije, u samo par većih evropskih gradova."

Sanja kaže da nije poput većine devojaka te da zamišlja svoje venčanje, ona je ipak razmišljala o drugim stvarima.

 

 

"Zamišljala sam kakav odnos želim da izgradim s partnerom, pored kog ću poželeti da provedem život i gradim porodicu. Nas dvoje razgovarali smo mnogo puta o venčanju, a Pariz smo "izmaštali" nedavno. Realizovali smo prilično brzo tu ideju!"

Bivša misica otkrila je i čime ju je privukao njen suprug Miša Ognjenović, i kada je shvatila da je on muškarac uz kog će se ostvariti kao majka.

 

 

"Oboje smo vrlo brzo bili svesni želje da našu ljubav krunišemo detetom. Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se "ušuškam" uz zrelog muškarca. "Teorije zrelog muškarca" vrlo su površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo život, tu dela stupaju na snagu – doduše, ni lepe reči nisu naodmet kao dekor divnim malim i velikim delima."

 

Kurir

Foto: instagram/misssanjapapic

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka