Izvor:
23.08.2017 u 16:53
0

POMIRENJE: Andreana Čekić oprostila mužu prevaru! (foto)

Andreana Čekić odlučila je da oprosti suprugu prevaru i napad na njenog bliskog prijatelja.

Naime, kako izvor blizak pevačici otkriva, ponovo žive zajedno iako su ozbiljno razmišljali o razvodu.

"Andrea je dokazala koliko voli Ivana. Ona mu je čak oprostila i incident sa snimanja spota koji se realizovao na brodu u Crnoj Gori. Naime, njenom najboljem prijatelju je upao peškir u more, što je Ivanu užasno iznerviralo, pa je nasrnuo na dotičnog. Tada se snimanje spota prekinulo, a Andreana se opet žestoko posvađala sa mužem. Tada su svi mislili da je to kap koja je prelila čašu i da je među njima definitivno gotovo, ali ipak su se prevarili. Pevačica mu je sve oprostila", kaže izvor.

"Njih dvoje opet uživaju u ljubavi i čini se da Andreana prosto nikad ne može da se ozbiljnije naljuti na Ivana", zaključio je izvor blizak pevačici, dok je ona nedostupna za komentare.

Podsetimo, pevačica je pre tri meseca supruga uhvatila u prevari sa izvesnom starletom Gordanom Terzić. Starleta je tada javnosti na uvidu dala prepisku sa Ivanom u kojoj se jasno može pročitati da Andreanin suprug poziva starletu na "druženje". Zvezda Granda je tada prestala da živi sa suprugom, ali ne zadugo.

Kurir

Foto: instagram/andreanacekic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter