Izvor:
20.06.2016 u 20:12
0

LEPŠA SA ŠMINKOM ILI BEZ NJE: Nikolija zapalila društvene mreže (FOTO)

Nikolija Jovanović trudničke dane provodi u Grčkoj.

Buduća mama lepo izgleda i uživa u trudnoći. U srećnoj je vezi sa Reljom, nekadašnjim frontmenom grupe “Elitni odredi“. Par se priprema za prinovu, zajedno sa Vesnom Zmijanac, koja se neizmerno raduje što će postati baka.

Međutim, Nikolija je fotografijom, koju je objavila na svom nalogu na Instagramu izazvala lavinu komentara. Reč je o selfiju gde buduća mama pozira na plaži bez trunke šminke. Javnost je podeljena u dve grupe, oni koji su oduševljeni njenom prirodnom lepotom i oni koji se slažu pa pevačica ne treba da insistira na fotografijama na kojima nije našminkana.

Nikolija je dala primer mladim devojkama da ne treba preterivati sa šminkom i da je prirodan izgled svakako u trendu.

Uverite se i sami.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Instagram/nikki_nicole_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter