Izvor:
20.06.2016 u 19:37
0

SADA I ZVANIČNO ZAJEDNO: Katarina Živković u vezi sa FUDBALEROM (FOTO)

Popularna pevačica je u vezi sa fudbalerom “Rada“.

Kaća već izvesno vreme uživa u romansi sa Borkom Veselinovićem. Par je u početku sakrivao svoju vezu od očiju javnosti, prvenstveno novinara, ali sada su prevazišli tu fazu. Borko je za jedne medije potvrdio da je u vezi sa pevačicom i da mu ona definitivno odgovara, ali da ne znaju šta će se dalje dešavati.

Još uvek su na početku veze i trude se da im bude lepo. Oboje imaju prošlost iza sebe, Borko ima i sina Viktora iz ranijeg braka.

Katarina je drugi put objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj ljubi Borka i očigledno je da uživaju.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/katarina2789

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter