Izvor:
18.06.2016 u 20:53
0

OSTALA BEZ KRUNE: Misici oduzeta titula zbog seksa u rijalitiju (FOTO)

Zara Holand, mis Velike Britanije, ostala je bez te titule i krune nakon što je imala seksualni odnos u televizijskom rijaliti programu „Ostrvo ljubavi“.

Kako se navodi u saopštenju organizacije „Mis Velike Britanije“, 20-godišnjoj lepotici je naglašeno da ne sme da ima seks u emisiji (kanala ITV2) koja se emituje uživo kada su joj dali dozvolu da učestvuje.

No, ona ih nije poslušala nakon što je upoznala 24-godišnjeg učesnika Aleksa Bouvena.

Osećamo da je vrlo bitno da objasnimo kako nemamo problem sa seksom niti s tim da naši učesnici i pobednici upražnjavaju seks i istražuju seksualnost s odraslim osobama. To nikada neće biti problem. Ali, ne možemo odobriti da se to radi na televiziji. Za one koji misle da je ona morala imati seksualni odnos jer je učestvovala u takvoj emisiji, odgovor je da nije. Nije problem u seksu. Zara je pristala na to i svesno učinila protivno našim željama – obrazložili su iz organizacije.

Istakli su kako na ovaj način pokušavaju da zaštite svoj brend i ugled. Dodali su da je Zara ljupka devojka i kako shvataju da se pokajala zbog tog čina, ali da je prekršila dogovor i pravila.

Mis Velike Britanije radi s dobrotvornim udruženjima, decom i mladima i to je bitna osoba. To je titula ambasadora i ovo javno ponašanje ne podržava moralna načela našeg brenda.“

Poručili su i da je podržavaju i kako se nadaju da će pobediti u ovom rijalitiju.

Inače, Zara je osvojila krune najlepše devojke Ostrva u septembru 2015. godine, a pre toga je proglašena za mis regije Hal.

Emisija u kojoj je napravila „seksualni prekršaj“ prikazana je u sredu uveče i gledalo ju je oko milion ljudi.

Zara je izjavila kako je razočarana što joj je oduzeta titula i da se duboko kaje zbog svog postupka.

Krunu je preuzela prva pratilja Dion Robertson.

Izvor: RTS
Foto: Twitter/ mb4uli, photosjes,hulldailymail,postacomtr,mirrortv, newsoneplace

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter