Izvor:
12.06.2016 u 02:47
0

PONOVO ZAJEDNO: Skot Dizik i Kortni Kardašijan u Las Vegasu!

Skot Dizik se vratio u Las Vegas, ali ovoga puta je imao društvo, Kortni i njihovu decu.

Pre nego što su popularni roditelji otišli sami u klub, usledila je porodična večera. Grupna večera, kojoj su pored Kortni, Skota i dece, prisustvovali i pojedini prijatelji, protekla je u uživanju, a ceh je išao na račun kuće.

Nakon večere i uspavljivanja Mejsona i njegove sestre Penelope, Kortni i Skot su se uputili u poznati klub. Bili su smesteni u VIP deo i družili su se sa DJ – om, na istom mestu gde je Skot skoro proslavio rođendan.

Poznati par je bio u svađi i razdvojen letos. Međutim, rešili su da ostanu u dobrim odnosima zbog dece, a poslednjih meseci su se ponovo zbližili. Kortni i Skot su viđeni kako u, prijatnoj atmosferi, blisko ćaskaju. Ona je prvo napustila klub, a ubrzo za njom je to učinio i Skot.

Nakon ovog izleta, porodica Dizik – Kardašijan je odletela kući.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/usweekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter