Izvor:
10.06.2016 u 22:33
0

KO JE OTAC? Kloi Kardašijan u drugom stanju!

Čuvena rijaliti porodica Kardašijan – Džener dobiće još jednog člana.

Naime, Kloi Kardašijan je trudna. Kako prenose američki mediji, jedna od mega popularnih sestara, starleta i voditeljka, Kloi, uskoro će postati majka.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste to da Kloi ne zna i nije sigurna ko je otac. U opticaju su, naravno, problematičan bivši suprug Lamar, košarkaš Džejms Harden sa kojim je imala kratku romansu i reper Frenč Montana, sa kojim se više puta mirila i svađala.

Kao potencijalni otac, uključen je i Skot Dizik, bivši dečko Kloine sestre Kortni, koji je i dalje u bliskim odnosima sa porodicom Kardašijan.

Uskoro ćemo saznati ko je srećan tata.

Happytv.tv
Foto: Twitter/celebsnews12

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter